Rólunk

„Kiváló minőséggel karöltve a fények útját járva.” (Luxera)
Fények nélkül szürke az életünk. A megfelelő fényekhez pedig tökéletes világítás szükséges.
Rohanó, változó világunk napról napra újabb elvárásokat támaszt felénk. Nagy kihívás, de nem lehetetlen küldetés ez a lámpakereskedők számára. A széles szortimenthez, a folyamatosan megújuló árukészlethez a Luxera termékei országszerte nagyban hozzájárulnak. Lámpáink kifejezetten szakkereskedőknek készülnek magas minőségben a legújabb trendek szerint.

Süte Csaba – CEO

LUXERA előnyök

  • Több mint 100.000 darab eladott lámpa évente
  • Magas minőség
  • Innováció és kreativitás
  • Rendszeres újdonságok
  • Folyamatosan változó akciók
  • Rendkívüli kedvezmények
  • Biztonságos, körültekintő csomagolás
  • 700 négyzetméteres, 500 palettás raktárkészlet

Tevékenységünk

Cégünk, a Luxera Lighting sro leányvállalata, saját márkáink a Luxera, Prezent, Emithor kül-és beltéri lámpatestek, fényforrások kizárólagos magyarországi forgalmazója.
Feladataink közé tartozik a Luxera termékek importja, raktározása, értékesítése. A magyarországi logisztikai tevékenységet saját, 700 négyzetméteres, 500 palettás raktárunkból látjuk el.
Országszerte több száz partnernél, viszonteladónál találkozhatnak termékeinkkel a vásárlók. Jelen vagyunk lámpaszaküzletekben, villamosboltokban és a BAUHAUS barkácsáruházakban is.
Partnereinket területi képviselőink folyamatosan látogatják, így rendszeres találkozhatnak az új katalógusokkal, a legújabb, a top és az akciós termékekkel. Hagyományos vevőtalálkozóinkon, bemutatóinkon és vásárainkon pedig termékeink minden igényt kielégítő választékát mutatjuk be a legkedvezőbb árakon.

A Luxera az igényesség, a maximalizmus jegyében a legmagasabb kategóriát képviseli. „Prémiumvilágítás.” Dióhéjban így foglalhatók össze a Luxera termékei. Minőségi anyagok, gondos megmunkálás, ellenőrzés, átgondolt formák és igényes design. Beltéri lámpák mindazoknak, akik szeretik a magas színvonalat.

A Prezent termékei azok számára készültek, akik kedvelik a minőségi termékeket és a széles választékot. Funkcionális, klasszikus és modern formavilágú bel-és kültéri lámpákat mutatja be a legjobb árakon. Szortimentjében a klasszikustól a modernig, a mennyezetlámpáktól a falikarokon át a csillárokig mindenki megtalálja a számára legideálisabb lámpát. A palettát mindemellett kültéri lámpák, valamint kiegészítők is színesítik. A Prezent márkának csupán az árai mérsékeltek. Minőségének és megjelenésének köszönhetően már a magasabb kategóriájú termékek között is bizonyított.

Az Emithor a dekoratív süllyesztett világítás, a beépített szemek, a modern és igényes pultmegvilágítók, a LED szalagok, a letisztult kültéri világítás, a reflektorok, valamint a hagyományos és LED fényforrások mellett tette le voksát úgy, hogy az igényeket a legmagasabb színvonalon szolgálhassa ki.